Τρίτη 28 Απριλίου 2015

"Άνοιγμα" στη μικροζυθοποιία από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Στον πολυχώρο ΑΘΗΝΕΟ θα παράγονται μπίρες μικροζυθοποιείου, περιορισμένης κυκλοφορίας, θα λειτουργεί ένα μικρό "μουσείο" για τη μπίρα ενώ θα διοργανώνονται σεμινάρια με θέμα την ιστορία, τα συστατικά, τις γεύσεις και τα είδη της μπίρας καθώς και τις μεθόδους ζυθοποίησης.

from Capital.gr -- Τελευταίες ειδήσεις http://ift.tt/1JN9yDy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου